Wat zijn bitcoins?

In deze blog ga ik terug naar de basis van het ontstaan en de toegevoegde waarde van Bitcoin. Je hoort veel over Bitcoin maar de meest basale vraag “wat zijn bitcoins?” wordt vaak niet of veel te technisch beantwoord. Mocht je zo stoer zijn om het hele artikel te lezen (±20 minuten) dan kom je als laatste bij het onderwerp “de waarde van Bitcoin”. Veel leesplezier. 😊

Read More
De Bitcoin Starterskit! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Bitcoin.

Bitcoin Starterskit bestellen? Klik hier.
Eind 2015 kwam ik voor de tweede keer in aanraking met Bitcoin. Nadat ik in 2013 Bitcoin nog terzijde had geschoven als een gimmick voor criminelen en de porno-industrie bleek Bitcoin tot mijn verbazing nog steeds te bestaan. Het idee voor een Bitcoin Starterskit is ontstaan uit mijn drive om mensen van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige informatie te voorzien zodat ze zelf ervaring op kunnen doen en zich een mening kunnen vormen over Bitcoin. 

Read More
Is de oorlog om Bitcoin beslecht?

In mijn vorig artikel “World War Bitcoin, een update!” gaf ik een inkijkje in de wereld van de Bitcoin welke krachten zich daar meten. Afgelopen weekend zal het aan iedereen voorbij zijn gegaan vanwege het mooie weer. Toch even een update want er is weer veel gebeurd in de wereld van de cryptocurrency.

Read More
Diederik Gerbranda
World War Bitcoin, een update!

Na een kleine dip (18% daling in 1 uur) was de koers een dag later al weer op zijn oorspronkelijke niveau. Wat wel grote invloed heeft, en dat al enkele maanden, is de oplossing die gezocht wordt voor het 'scaling debate'[3]. Afgelopen maanden is dit een complete oorlog geworden die via sociaal media wordt uitgevochten met kleurrijke plaatjes om dit te ondersteunen. Machiavelli zou er trots op zijn!

Read More
The future of Bitcoin in Arnhem!

Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017 vindt het internationale congres over de toekomst van Bitcoin plaats in Arnhem. Erg leuk om zo’n congres in Nederland georganiseerd te zien in de Bitcoin hoofdstad van Nederland en zeker de moeite waard voor iedereen die zich bezig houdt met Bitcoin en mensen die hierin geïnteresseerd zijn.

Read More
Diederik Gerbranda