De Bitcoin Starterskit! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Bitcoin.

Eind 2015 kwam ik voor de tweede keer in aanraking met Bitcoin. Nadat ik in 2013 Bitcoin nog terzijde had geschoven als een gimmick voor criminelen en de porno-industrie bleek Bitcoin tot mijn verbazing nog steeds te bestaan. Toen besloot ik dat ik er meer over wilde weten. Een rollercoaster en veel studie verder weet Bitcoin en de wereld van cryptocurrency me elke dag te boeien en aan het denken te zetten over ons financiële systeem dat we zo gewoon zijn gaan vinden. Of zoals Andreas M. Antonopolous[1] het mooi beschrijft “Bitcoin is not about Banking the unbanked; it is about thrust, privacy, economics, gamefication and unbanking all of us” En dat is veel meer dan alleen een gimmick. Het idee voor een Bitcoin Starterskit is ontstaan uit mijn drive om mensen van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige informatie te voorzien zodat ze zelf ervaring op kunnen doen en zich een mening kunnen vormen over Bitcoin.

Mijn verdieping in Bitcoin en de cryptowereld heeft zich ontwikkeld naar het geven van lezingen, presentaties en workshops over Bitcoin, blockchain en fintech. Na iedere lezing komen er altijd vragen over hoe je gemakkelijk en vertrouwd Bitcoin kan kopen. Mijn standaard verwijzing is naar BitKassa (een Nederlands bedrijf, opgezet door drie vrienden, dat het mogelijk maakt voor particulieren om met iDEAL bitcoins te kopen en voor ondernemers om gemakkelijk bitcoins te accepteren). Ik merk echter dat dit voor velen toch nog een grote stap is om te nemen. Betalen aan een partij die je niet kent om bitcoins te kopen voelt een beetje vreemd, alsof je iets stouts aan het doen bent of van plan bent te gaan doen. Daarnaast blijkt het voor veel mensen helemaal niet eenvoudig en logisch te zijn wat je allemaal moet doen voordat je je bitcoins daadwerkelijk veilig kunt ontvangen en gebruiken. Deze twee uitdagingen heb ik opgelost met de Bitcoin Starterskit. De Bitcoin Starterskit is een hulpmiddel voor iedereen die op een gemakkelijke manier in aanraking wil komen met Bitcoin, er geen vermogen voor over heeft en ook niet eerst een studie wilt doen. De Bitcoin Starterskit heb ik zo opgezet dat alle te zetten stappen in heldere en eenvoudige taal worden uitgelegd en dat je wordt geholpen om je bitcoins in bezit te krijgen. BitKassa levert de bitcoins, de Bitcoin Starterskit levert je de hulp met een handleiding. Daarnaast krijg je bij de Bitcoin Starterskit ter waarde van 15 euro aan Bitcoin.

De Bitcoin Starterskit creëert bewustwording, is gaaf om te hebben en is een leuk, origineel kado om weg te geven. Het is mijn doel om de drempel te verlagen voor geïnteresseerden in Bitcoin en ze in staat te stellen om dezelfde verbazing te ervaren die ik heb gehad in 2015!

De Bitcoin Starterskit is verkrijgbaar via mijn website www.CryptoTaub.com

Veel plezier en welkom in de wondere wereld van Bitcoin!

[1] Andreas M. Antonopoulos is een bestsellerauteur, spreker, docent en een van 's werelds meest vooraanstaande bitcoin- en open blockchain-experts. Hij staat bekend om het leveren van scherpe presentaties die economie, psychologie, technologie en speltheorie combineren met actuele gebeurtenissen, persoonlijke anekdotes en historische precedenten die moeiteloos de complexe problemen van blockchaintechnologie vertalen van het abstracte naar de echte wereld.