Bitcoin Starterskit (BSK)


 

Wat is de Bitcoin Starterskit?

De Bitcoin Starterskit laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wondere wereld van Bitcoin. Gewoon door het te doen! De combinatie van een uitgebreide handleiding met duidelijke foto's en een Giftcard ter waarde van 15 euro aan bitcoins maken het voor iedereen mogelijk om bitcoins in bezit te krijgen. Met deze BSK krijg je dus naast de kennis en ervaring ook 15 euro aan bitcoins in je bezit!

Wat kost de Bitcoin Starterskit?

De Bitcoin Starterskit kost 30 euro per stuk. Als je meer dan 10 Bitcoin Starterskits wilt bestellen, kan dat na overleg. De BSK is vrijgesteld van BTW en wordt gratis verzonden. Betaling gaat via een betaallink die via mail wordt gestuurd. Verzending van de BSK vindt plaats nadat de betaling is ontvangen.

Wat moet ik doen om een Bitcoin Starterskit te krijgen?

Dat is heel eenvoudig.

  1. Vul het bestelformulier in met je wensen. Geef aan hoeveel BSK's je wilt bestellen, schrijf in het bericht hoe je de Bitcoin Starterskit hebt ontdekt en geef het adres op waar je de BSK wilt ontvangen. Je krijgt van mij bericht als bevestiging van de aanvraag met daarin de verwachte leverdatum, de status van de bestelling en een bevestiging van het verzendadres. De mail bevat een betaallink van Plink. Deze betaallink is specifiek gemaakt voor jouw bestelling en kan zowel met iDeal, SEPA als met Bitcoin worden betaald. De betaling wordt uitgevoerd door www.mollie.com.
  2. Als de betaling is ontvangen, wordt je bestelling opgestuurd naar het opgegeven verzendadres en ontvang je een mail met een bevestiging hiervan. In deze mail zit ook de factuur die je kunt gebruiken voor je eigen administratie.

Voor vragen ben ik bereikbaar op starterskit@cryptotaub.com. Persoonsgegevens worden bewaard gedurende de geldigheid van de Bitcoin Starterskit. Een Bitcoin Starterskit is geldig tot 31-12 van het jaar volgend op het jaar van uitgifte. Daarna vervalt de code en worden alle persoonsgegevens verwijderd.

Waarom heb ik een Bitcoin Starterskit ontwikkeld?

Het idee voor een Bitcoin Starterskit is ontstaan uit mijn drive om mensen van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige informatie te voorzien zodat ze zelf ervaring op kunnen doen en zich een mening kunnen vormen over Bitcoin. De Bitcoin Starterskit creëert bewustwording, is gaaf om te hebben en is een leuk, origineel kado om weg te geven. 

De Bitcoin Starterskit bestaat uit een uitgebreide handleiding om bitcoins in bezit te krijgen en een Giftcard ter waarde van 15 euro aan bitcoins. De BSK is tot stand gekomen in samenwerking met BitKassa.

Starterskit Bestelformulier

Naam *
Naam
Kies hier het aantal starterskits dat je wilt bestellen